Profile

Join date: Jul 1, 2022

About

Rulet je jedna od onih igara koje postoje već više od 300 godina, a opet, nastavlja iznenađivati ​​dubinom svog iskustva https://www.nortus.com.br/profile/favbet-casino/profile. Postoje stotine knjiga, srodnih web-mjesta i statistika koje pokušavaju odrediti najuspješniju strategiju ruleta koja funkcionira i nacrtati opći vodič za rulet koji se može koristiti kao rezervno rješenje. I svi dolaze do istog zaključka: ne postoje najbolje strategije za rulet.

Ipak, dugoročna testiranja i praktičan pristup ruletu pokazali su da, iako možete izjednačiti prednost kasina u kratkom i srednjem roku, inherentna prednost kuće uvijek će stati na put. To nije razlog zašto se ne biste držali sustava klađenja na ruletu koji ima dokazanu učinkovitost čak i ako će slučajnost neizbježno imati posljednju riječ u tome koliko ćete na kraju dobiti.

Koje su najuspješnije strategije za rulet?

Tijekom godina, igrači i matematičari su https://steveonlinepregledniblok.blogspot.com/2022/06/pogresaka-u-online-pokeru-koje-biste.html se udružili kako bi pronašli načine za pobjedu nad statističkom vjerojatnošću u igri ruleta. Mnogi su došli sa sustavima klađenja, uglavnom mijenjajući prethodno otkrivene paradigme, ali u svakom slučaju, većina strategija za rulet na kraju je razočarala, pa čak i koštala igrače.

Kao rezultat toga, tijekom stoljeća pojavilo se nekoliko vrsta sustava klađenja na ruletu, dokazujući svoju dosljednost i ukupnu pouzdanost. Danas nemate jedan nego šest takvih sustava na izbor. Sustavi https://poleksandrr34.substack.com/p/recept-u-6-koraka-za-uspjeh-blackjacka za koje danas znamo da rade za činjenicu su:

Posrtaljka

Obrnuti Martingale

Fibonacci

D’Alembert

James Bond

Labouchere

Svaki od njih ima neku specifičnost zbog koje ga neki igrači preferiraju.To može biti stvar naviknutosti na igranje s jednom strategijom ili samo želja da pomiješate stvari i pokušate dobiti prednost.

U svakom slučaju, čini se da sve https://www.smore.com/nagm9-prednosti-anonimnih-kockarnica ove strategije rade prilično dobar posao u pružanju pouzdanog slijeda klađenja koji ima vrlo dobre šanse za generiranje malog inkrementalnog profita bez dodatnog rizika.

slika za igru ​​rulet progresivne protiv neprogresivnih strategija

Gdje sve strategije ruleta ne uspijevaju? Oni nisu otporni na budale i morat ćete znati kada odustati, pokupiti svoj dobitak i otići. Ako želite bolje razlikovati dostupne sustave klađenja, preporučujemo da sustave razmotrite kao progresivne i neprogresivne.

Razgovarat ćemo o ovome za minutu, ali prvo da vidimo postoji li jedna strategija za rulet koja funkcionira i omogućuje vam da pobijedite bez potrebe da vam tako često čuvate leđa.

Djeluje li ijedna strategija za rulet dugoročno?

Zapravo, željeli biste znati koja je najprofitabilnija strategija ruleta. Ovo je dobar odnos prema igri. Uostalom, ako https://justpaste.it/38eqw se namjeravate kladiti pravim novcem, možda biste željeli znati kolike su vam šanse za uspjeh.

Međutim, kasina vam definitivno neće dopustiti da pobjeđujete tako lako ili čak dosljedno. Domaća prednost može baciti zloglasni ključ u rad gotovo u bilo kojem trenutku, a pronalazak sustava klađenja koji radi 100% jednostavno nije opcija.

S druge strane, uvijek možete nadoknaditi mnoge rizike tako što ćete igrati pametno i kladiti se malo.Većina igrača upadne u probleme ako ulože previše na početku da prijeđu ograničenje stola i ne mogu nadoknaditi svoje gubitke.

Iako dugoročni uspjeh možda ne dolazi u obzir, to ne znači da se kratkoročno možete zadovoljiti kartama koje ste dobili. Klađenje na malo znači da imate više prostora, a postavljanje vanjskih oklada daje vam gotovo 50% šanse da osvojite izbor.

Neki sustavi klađenja dopuštaju vam da napravite čak deset oklada prije nego što više nemate šanse nadoknaditi svoju okladu i gubitke po njoj. Općenito, ima dosta prostora za kretanje u kojem se možete kretati, čak i ako stvari isprva izgledaju pomalo neodoljivo.

Najbolje strategije za rulet uvijek će učiniti rješenje dostupnim, ali, da upotrijebimo još jednu kockarsku metaforu, pazite da ne pretjerate.

Sustavi klađenja na progresivni rulet

Prva vrsta strategije ruleta je takozvani progresivni sustav. Brzi su i laki za razumijevanje i često ih preferiraju igrači koji su novi u igri ili uopće nisu upoznati s strategijom za rulet.

Posrtaljka

Neki popularni izbori ovdje uključuju Martingale i Fibonacci, a oba se smatraju osnovnim sustavima klađenja na ruletu. Onaj koji ima prednost je Martingale, naravno, jer ga je puno lakše razumjeti.

Martingale vam u biti govori da uložite jedinicu i zatim udvostručite nakon svakog gubitka.